Skip to main content

Συνέντευξη Προέδρου Συνδέσμου Βιοτεχνιών - Βιομηχανιών Έβρου στον Sferiko 99,3

christos giordamlis

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοτεχνιών – Βιομηχανιών και Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Έβρου, Χρήστος Γιορδαμλής, μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Χονδρόπουλο.

Αναφέρθηκε στα προβλήματα και τα εμπόδια που ταλανίζουν τις μεταποιητικές επιχειρήσεις του νομού Έβρου, τα οποία αποτελούν τροχοπέδη στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και αφορούν κυρίως τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον Αναπτυξιακό Νόμο και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν από την Πολιτεία ως προς τα επενδυτικά σχέδια που έχουν κατατεθεί στην ευρύτερη περιοχή.

Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μεταποιητικές επιχειρήσεις του Έβρου εστιάζοντας στο μεγάλο μεταφορικό κόστος. Συνολικά για το Έβρο είπε πώς είναι μια περιοχή με πολλά πλεονεκτήματα, αλλά το κόστος μεταφοράς και η έλλειψη υποδομών δυσκολεύουν σημαντικά την δημιουργία νέων επιχειρήσεων.

Κλείνοντας έκανε μια αναφορά στο αίτημα που κατέθεσαν στον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Θεοδωρικάκο για το τελωνείο των Κήπων και την επιτακτική ανάγκη αναβάθμισης του.

Ακούστε την συνέντευξη εδώ

Πηγή: sferikos.gr