Skip to main content

Διακήρυξη Πρόχειρου Διαγωνισμού για το έργο: «Υλοποίηση και Τεκμηρίωση δύο Πιλοτικών Εφαρμογών Μείωσης Κόστους...

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

O Σύνδεσμος Βιοτεχνιών Βιομηχανιών Έβρου, ενεργώντας ως Αναθέτουσα Αρχή, προκηρύσσει τη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για την υλοποίηση του έργου: «Διοργάνωση διήμερου διεθνούς συνεδρίου με θέμα: «Υλοποίηση και Τεκμηρίωση δύο Πιλοτικών Εφαρμογών Μείωσης Κόστους σε δύο (2) Επιχειρήσεις που εδρεύουν στο Νομό Έβρου στα πλαίσια του έργου ETCP GR/BG 2007-2013: CROSS.INNO.CUT».

Η χρονική διάρκεια του έργου είναι  15 ημέρες.

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη του Έργου ανέρχεται σε Είκοσι Έξι Χιλιάδες Εξακόσια Ογδόντα Πέντε Ευρώ (€ 26.685,00), συµπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.Α.,  που θα ισχύει  κατά  την  ηµεροµηνία  έκδοσης  του  παραστατικού  πληρωµής. Το προκηρρυσόμενο Έργο αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού έργου: “Cross Border Implementation of Innovative Cost Cutting Technologies (CROSS-INNO-CUT)”, το οποίο συγχρηµατοδοτείται από την  Ευρωπαϊκή  Ένωση (Ευρωπαϊκό  Ταµείο  Περιφερειακής  Ανάπτυξης)  και  από Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Βουλγαρίας,  στο  πλαίσιο  του  Προγράµµατος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013».

Θα γίνουν δεκτές προσφορές για μέρος του προκηρυσσόμενου έργου. Τα Μέρη του Έργου είναι δύο (2) και περιγράφονται αναλυτικά στην διακήρυξη. Ο κάθε υποψήφιος ανάδοχος μπορεί να καταθέσει προσφορά είτε μόνο για ένα (1) είτε για  τα δύο (2) Μέρη του Έργου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί, ενώσεις προμηθευτών, που υποβάλλουν κοινή προσφορά ή κοινοπραξίες προμηθευτών, με αντικείμενο απασχόλησης συναφές με το αντικείμενο του προκηρυσσόμενου έργου, που ασκούν την συναφή με το έργο δραστηριότητα τουλάχιστον κατά την τελευταία πενταετία, που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) ή σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει τη Συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, η οποία κυρώθηκε με το ν. 2513/1997.

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν έως την 07.03.2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00πμ (καταληκτική ημερομηνία του Διαγωνισμού) στα γραφεία του Σύνδεσμου Βιοτεχνιών Βιομηχανιών Έβρου Λεωφόρος Δημοκρατίας 307 4ος όροφος, Αλεξανδρούπολη.

Το Τεύχος της Διακήρυξης διατίθεται στους ενδιαφερόμενους, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, από τα γραφεια του Συνδεσμου, Λεωφόρος Δημοκρατιας 307,  4ος όροφος, Τηλ. 25510 38266, fax. 25510 38366 (πληροφορίες κ. Γ. Ελευθεριάδης email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00πμ έως 12:00μμ), μέχρι και την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα πριν από την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού.

Στην περίπτωση παραλαβής της διακήρυξης μέσω courier, η Αναθέτουσα Αρχή δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για την έγκαιρη και σωστή παράδοση της διακήρυξης.

Για την λήψη του κειμένου της Διακήρυξης ηλεκτρονικά, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση < info@sbbevros,gr >  στο οποίο θα αναφέρουν τα εξής στοιχεία:

  • Επωνυμία ενδιαφερόμενου
  • Ονοματεπώνυμο εκπροσώπου
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)

Αρμόδιο στέλεχος του ΣΒΒΕ για παροχή πληροφοριών: κ. Ελευθεριάδης Γεώργιος, Τηλ. 25510 38366,  fax. 25510 38366, e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Πρόεδρος

Γιορδαμλής Χρήστος