Skip to main content

Ημερίδα «Doing Business with Latin America», Δευτέρα 27.6.2022, 17:00-19:30, ΕΒΕΘ

SEVE GR

Μετά την σταδιακή επάνοδο σε κανονικότητα η πραγματοποίηση εκδηλώσεων με φυσική παρουσία και η επανασύνδεση με διεθνείς αγορές μέσω εξωστρεφών δράσεων επανέρχεται ως πρακτικό εργαλείο υποστήριξης της διεθνοποίησης ελληνικών επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος, συνδιοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα για τις ευκαιρίες και δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Λατινικής Αμερικής.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 και ώρες 17:00 – 19:30, στην αίθουσα του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη).

Στην Ημερίδα θα παρουσιασθούν οι αγορές της Βραζιλίας, της Αργεντινής, του Περού, του Παναμά και της Ουρουγουάης.

Ομιλητές θα είναι Πρέσβεις, Εμπορικοί Ακόλουθοι και στελέχη των Πρεσβειών των χωρών αυτών που θα δώσουν στοιχεία για το οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον όπως διαμορφώνεται μετά την πανδημία, θα  επικεντρώσουν σε κλάδους και τομείς με προοπτική ανάπτυξης, θα αναδείξουν δυνατότητες και ευκαιρίες για εμπορικές, επενδυτικές και άλλες μορφές συνεργασίας και θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για προσέγγιση και δικτύωση στις τοπικές αγορές.

Στόχος της εκδήλωσης είναι αφενός να ενημερωθούν τα στελέχη εξωστρεφών ελληνικών εταιριών για τις χώρες αυτές και αφετέρου όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε Επιχειρηματική Αποστολή που θα διοργανώσουν οι Φορείς στη Λατινική Αμερική τον προσεχή Οκτώβριο με αποκλειστικό σκοπό συναντήσεις Β2Β με τοπικές εταιρίες.

Το Πρόγραμμα της Ημερίδας μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Είσοδος ελεύθερη.  Για την εγγραφή σας, πατήστε εδώ.

Η γλώσσα εργασίας της ημερίδας θα είναι η αγγλική.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γιάννη Πατσιαβό, Senior Manager του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (τηλ. 2106419026, 6945234747, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).