Skip to main content

Το φυσικό αέριο στην παραλιακή ζώνη της Αλεξανδρούπολης

Η ΔΕΔΑ, πιστή στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025, επεκτείνει τα έργα του φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η παραλιακή ζώνη της Αλεξανδρούπολης μπαίνει στον χάρτη του φυσικού αερίου από την Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 με την έναρξη των εργασιών επέκτασης δικτύου διανομής φυσικού αερίου, καθώς το ενδιαφέρον που λάβαμε από την εν λόγω περιοχή ήταν υψηλό.

Η έλευση του φυσικού αερίου σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τα εμπορικά καταστήματα, τα εστιατόρια, τις καφετέριες και τα ξενοδοχεία που στεγάζονται στην παραλιακή ζώνη της Αλεξανδρούπολης καθώς θα έχουν πρόσβαση στο πιο καθαρό, αποδοτικό, εύχρηστο και αξιόπιστο ενεργειακό προϊόν.

Οι προσπάθειες της ΔΕΔΑ επικεντρώνονται στην ολοκλήρωση των έργων μέχρι τις αρχές Μαΐου, ώστε να αποφευχθεί η ενδεχόμενη όχληση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που η τουριστική κίνηση είναι αυξημένη και η παραλιακή ζώνη σφύζει από ζωή.

Η επέκταση των δικτύων φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ το προσεχές διάστημα στην παραλιακή ζώνη, αφορά τις οδούς που εσωκλείονται στο κίτρινο πλαίσιο και αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

ΧΑΡΤΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ

Με εκτίμηση για τη ΔΕΔΑ,

Τμήμα Marketing