Skip to main content

Ψηφιακή ενημερωτική ημερίδα για την αγορά της Ινδίας

discover india

Το ΕΒΕΑ, η Enterprise Greece, ο ΣΕΒ και ο ΣΕΒΕ, θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 και ώρα 15:00, ψηφιακή ενημερωτική ημερίδα για την αγορά της Ινδίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Ινδία και την Πρεσβεία της Ινδίας στην Ελλάδα.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η αγορά της Ινδίας.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής εδώ, έως την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022. Θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης της εκδήλωσης μετά την εγγραφή σας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά και η συμμετοχή γίνεται κατόπιν εγγραφής. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕΒΕΑ (Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, Τ: 210 3382342, 210 3382466, Ε: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), τον ΣΕΒ   (κα. Βίκυ Μακρυγιάννη, Τ: 211 5006 121, E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), την Enterprise Greece (κ. Χρήστο Σκούρα, Τ: 210 335 5770, Ε: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και τον ΣΕΒΕ (κα. Νατάσα Γιαλόγλου, Τ: 2310 535333, Ε: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).