Skip to main content

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Υποστηρικτικές Εργασίες

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

του  Συνδέσμου Βιοτεχνιών Βιομηχανιών Έβρου

 

για «Υποστηρικτικές Εργασίες στα πλαίσια του έργου CROSS BORDER IMPLEMENTATION OF INNOVATIVE COST CUTTING TECHNOLOGIES (CROSS-INNO-CUT)»

Ο ΣΒΒ Έβρου με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές για την ανάληψη Υποστηρικτικών Εργασιών στα πλαίσια της υλοποίησης δράσεων του έργου «CROSS BORDER IMPLEMENTATION OF INNOVATIVE COST CUTTING TECHNOLOGIES (CROSS-INNO-CUT)». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν προσφορές είτε για ένα είτε για περισσότερα μέρη του διαγωνισμού (1 εώς 2).

  1. 1. Διοικητική υποστήριξη εργασιών του ΣΒΒ Έβρου στα πλαίσια του CROSS-INNO-CUT

η οποία περιλαμβάνει:

  • Σύνταξη τεχνικών αναφορών του έργου (Πράξη 1.3)
  • Συνεισφορά στην δημιουργία της ψηφιακής ‘‘εργαλειοθήκης’’ μείωση κόστους και υποστήριξη για την διενέργεια διαγωνιστικής διαδικασίας εξωτερικού συμβούλου (Πράξη 3.1)
  • Υποστήριξη στην διοργάνωση ημερίδας (Δράση 6.5)

Χρονική διάρκεια του έργου μέχρι τη λήξη του προγράμματος (30-05-2013)

Προβλεπόμενη συνολική δαπάνη 2.500€.

 

 

 

  1. 2. Υλοποίηση εργασιών 3.1 και 3.2 στα πλαίσια του έργου CROSS-INNO-CUT.

Η ανατεθείσα παροχή υπηρεσιών περιλαμβάνει τις εξής αναλυτικά περιγραφόμενες ενέργειες και δράσεις του Αναδόχου,

  • Δράση 3.1 Συνεισφορά στην δημιουργία της ψηφιακής ¨εργαλειοθήκης¨ μείωσης κόστους μέσα από την παροχή δεδομένων για τις ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων
  • Δράση 3.2 Συνεισφορά στην αξιολόγηση της λειτουργικότητας των διαγνωστικών εργαλείων για τη μείωση κόστους

Προβλεπόμενη συνολική δαπάνη 1.000€.

 

  1. 3. Υποστήριξη για την διενέργεια διαγωνισμού και την υλοποίηση των πιλοτικών εφαρμογών σε τοπικό επίπεδο (Πράξη 6.2)

Χρονική διάρκεια του έργου μέχρι τη λήξη του προγράμματος (30-05-2013)

Προβλεπόμενη συνολική δαπάνη 1.000€.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν Φυσικά ή Νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που έχουν συσταθεί σύμφωνα με την Νομοθεσία ενός κράτους μέλους της Ε.Ε., έχουν την καταστατική έδρα στην Ελλάδα και μπορούν να εκτελέσουν τις προαναφερόμενες εργασίες.

Ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί την 01/04/2011 και ημέρα Παρασκευή και ώρα 11π.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου, Λεωφόρος Δημοκρατίας 307, 4ος όροφος.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι ανάδοχοι, οφείλουν να καταθέσουν την προσφορά τους στα γραφεία του Συνδέσμου Βιοτεχνιών Βιομηχανιών Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Αποδεκτές είναι οι προσφορές που έχουν φθάσει έγκαιρα στην προαναφερθείσα υπηρεσία μέχρι την ημερομηνία του διαγωνισμού.

Κριτήριο αξιολόγησης είναι η οικονομικότερη προσφορά.

Η παρούσα προκήρυξη δημοσιοποιείται στο διαδικτυακό τόπο www.sbbevros.gr .

 

Το Τεύχος της Διακήρυξης διατίθεται στους ενδιαφερόμενους, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, από τα γραφεία του Συνδέσμου, Λεωφόρος Δημοκρατίας 307, 4ος όροφος, τηλ. 25510 38366 (πληροφορίες κα. Νικολαΐδου Μαρία) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00πμ έως 12:00μμ), μέχρι και την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα πριν από την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού.

Για την λήψη του κειμένου της Διακήρυξης ηλεκτρονικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

 

 

Αλεξανδρούπολη 05/03/2011

 

Ο πρόεδρος

Χρήστος Γιορδαμλής