Skip to main content

Προβολή στο EXPORT SUMMIT ΙΧ & απονομή - 30/03/2023

exportsummit

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι  ο ΣΕΒΕ, ο μεγαλύτερος εξαγωγικός φορέας της χώρας με περισσότερα από 780 μέλη εταιρείες και επιχειρηματικούς ομίλους σε όλη την ελληνική εργασιών 35 δισ ευρώ, 70.000 εργαζόμενους και 20 δισ ευρώ τζίρο εξαγωγών, που αντιστοιχούν σε άνω του 50% των ελληνικών εξαγωγών αγαθών για το 2021, διοργανώνει το «Export Summit IX - Greek Exporters Hall of Fame, Honouring our Partners» το οποίο θα πραγματοποιηθεί υβριδικά στο Porto Palace Hotel, στις 30 Μαρτίου 2023 και θα μεταδοθεί ταυτόχρονα διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας LiveOn.

Παρά το γεγονός ότι το διεθνές επιχειρηματικό στερέωμα μεταλλάσσεται διαρκώς και o ανταγωνισμός εντείνεται ακατάπαυστα, οι Έλληνες εξαγωγείς κατόρθωσαν να αγγίξουν τα υψηλότερα ιστορικά επίπεδα για το έτος 2022 αγγίζοντας τα 50 δις ευρώ, ήτοι 25% του ΑΕΠ, στρατηγικός στόχος τον οποίο είχε προ ετών θέσει ο ΣΕΒΕ. Για το λόγο αυτόν αποφασίσαμε στο παρόν Export Summit να τιμήσουμε τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό, δίχως την αρωγή των οποίων οι επιδόσεις αυτές θα ήταν ανέφικτες. 

Το 9ο Export Summit θα περιέχει μέσω των συνεργατών μας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, θεματολογία σε panels αναφορικά με τις τάσεις που επικρατούν διεθνώς στο retail και HoReCa τροφίμων, στο retail του κατασκευαστικού κλάδου, καθώς και στο αντίστοιχο σκέλος των μεγάλων projects, στην τεχνολογία και τις προοπτικές της, στον τομέα των χρηματοοικονομικών και λοιπών υπηρεσιών, ενώ μετά τη λήξη των εργασιών του θα ακολουθήσει δείπνο κατά τη διάρκεια του οποίου οι Έλληνες εξαγωγείς θα τιμήσουν τους συνεργάτες τους στο εξωτερικό.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να απονείμετε τιμητική πλακέτα σε συνεργάτη σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά μέχρι την Τρίτη 21 Μαρτίου (κα Τάνια Ζιάκα, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 2310-535333).

Ο θεσμός του Export Summit έχει καθιερωθεί ως το σημαντικότερο συνεδριακό ετήσιο γεγονός πανελλήνια για το εξαγωγικό επιχειρείν, με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων (στις τελευταίες διοργανώσεις ξεπέρασαν τα 3.000 άτομα, διά ζώσης και online) και με ευρεία προβολή από τα social και τα ΜΜΕ.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά σε αυτή την κορυφαία εκδήλωση του ΣΕΒΕ με την παρακολούθησή της, είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά και την προώθησή της σε συνεργάτες και στελέχη σας, να αξιοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα προβολής και να υποστηρίξετε την παραπάνω δράση με την οικονομική  συμβολή που εσείς θα επιλέξετε σύμφωνα με τα ανταποδοτικά οφέλη. (κα Τάνια Ζιάκα, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 2310-535333).

Με την προσδοκία της θετικής ανταπόκρισής σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.