Γράφτηκε στις .

ΠΜΣ του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος: «Χημική Βιομηχανία: Διαχείριση Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας» (MSc in Quality, Safety, Security, Health and Environmental Management)

284012655 110562015013093 3900560531007808315 n

Σας ενημερώνουμε για την έναρξη από τον προσεχή Οκτώβριο, του νέου διεπιστημονικού – διαθεματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Χημική Βιομηχανία: Διαχείριση Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας» στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, Τμήμα Χημείας, Σχολή Θετικών Επιστημών.  Η υλοποίηση του προγράμματος γίνεται με τη σύμπραξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας(ΕΛΙΝΥΑΕ), με το οποίο το Τμήμα Χημείας - ΔιΠαΕ έχει συνάψει Μνημόνιο Συνεργασίας, σε θέματα έρευνας και εκπαίδευσης.

Το Π.Μ.Σ. απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) στην «Διαχείριση Ποιότητας, Περιβάλλοντος και Υγείας και Ασφάλειας» - (MSc in Quality, Safety, Security, Health and Environmental Management).

Στόχος του είναι η ολοκληρωμένη επιστημονική, διαχειριστική και τεχνική κατάρτιση στελεχών που αναλαμβάνουν τα καθήκοντα υπευθύνου Ποιότητας, Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος (QSSHE), μία ιδιαίτερα διαδεδομένη και απαιτητική θέση που αφορά όλους τους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας διεθνώς.

Επισυνάπτονται :

Α) Σύντομο ενημερωτικό υλικό για το ΠΜΣ

Β) Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 2022-2023

Γ) Η αίτηση για συμμετοχή στο εν θέματι ΠΜΣ (πατώντας πάνω στο «έντυπο αίτησης»)

Εκτιμούμε ότι το αντικείμενο του ΠΜΣ που αποσκοπεί στην παροχή υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, την προαγωγή της γνώσης και την έρευνα σε επιστημονικές περιοχές της  Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Προστασίας και Υγείας και Ασφάλειας ενδιαφέρει τα προσωπικό σας και παρακαλούμε για την ενημέρωσή τους.