Skip to main content

Διαδικτυακή Εκδήλωση για την Aγορά της Ουγγαρίας "Discover Hungary", 26/1/2022, 15:00

hungary

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΕΒΕ, ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ, και η Enterprise Greece, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15:00, ψηφιακή ενημερωτική ημερίδα για την αγορά της Ουγγαρίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Ουγγαρία και την Πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Ελλάδα και υπό την αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Εμπορίου της Ουγγαρίας (HEPA) και της ουγγρικής Τράπεζας Προώθησης Εξαγωγών-Εισαγωγών EximBank.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η αγορά της Ουγγαρίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά και η συμμετοχή γίνεται κατόπιν εγγραφής. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ.

Παρακαλούμε συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής εδώ, έως την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022. Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης της εκδήλωσης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΣΕΒΕ (κα. Νατάσα Γιαλόγλου, Τ: 2310 535333, Ε: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), τον ΣΕΒ (κα. Βίκυ Μακρυγιάννη, Τ: 211 5006 121, E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), το ΕΒΕΑ (Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, Τ: 210 3382342, 210 3382466, Ε: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), ή την Enterprise Greece (κ. Χρήστο Σκούρα, Τ: 210 335 5770, Ε: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).