Γράφτηκε στις .

ΣΕΒ: EXPORT READY "Doing Business in Saudi Arabia"

ΣΕΒ

Ο ΣΕΒ και ο ΣΕΒΕ, διοργανώνουν ψηφιακή ημερίδα με θέμα: «Doing Business in Saudi Arabia», την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00.

Στόχος είναι η ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές, τις δυνατότητες και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η αγορά της Σαουδικής Αραβίας, η ισχυρότερη χώρα παγκοσμίως τόσο σε παραγωγή, όσο και σε εξαγωγή πετρελαίου, με σημαντικές δυνατότητες για διείσδυση των ελληνικών προϊόντων.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής εδώ, έως την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021. Θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης της εκδήλωσης μετά την εγγραφή σας.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε ελληνικά και αγγλικά και η συμμετοχή γίνεται κατόπιν εγγραφής. Σε επισύναψη μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ΣΕΒ (κα. Βίκυ Μακρυγιάννη, Τ: 211 5006 121, E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και τον ΣΕΒΕ (κα. Νατάσα Γιαλόγλου,

Τ: 2310 535333, 210 3382466, Ε: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).