Skip to main content

2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων

ekthesi topikon proionton 2018Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνιών Βιομηχανιών Έβρου και η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά έκθεση με τοπικά παραγόμενα προϊόντα.

Πρόκειται για ένα διήμερο γευσιγνωσίας και προβολής τοπικά παραγόμενων προϊόντων από μεταποιητικές επιχειρήσεις του Έβρου με σκοπό την ανάδειξη και προβολή των παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, στρατιωτικοί σεφ θα μαγειρέψουν Εβρίτικες συνταγές τις οποίες θα μπορούν οι επισκέπτες της έκθεσης να δοκιμάσουν καθώς επίσης το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός Γεύσης με συνταγές που δένουν την παράδοση με τις σύγχρονες ανάγκες.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Π.Α.Μ.Θ. Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Επιμελητηρίου Έβρου.

 

 

Οι γεύσεις και τα προϊόντα του Έβρου θα βρεθούν στο επίκεντρο το διήμερο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2018 στο κέντρο της πόλης, στον πεζόδρομο παραπλεύρως της Λέσχης Αξιωματικών.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι:

  • Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018: 19:00 έως 23:00.
  • Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018: 19:00 έως 23:00