Skip to main content

Eιδικά θέματα Ακριτικών Περιοχών

Προς Γραφείο Πρωθυπουργού

Υπόψη Κου Μπούρα

Θέμα : Συνάντηση μας στα Γραφεία σας την 03/08/2012 σχετικά με ειδικά θέματα Ακριτικών Περιοχών.

Αγαπητέ Κε Μπούρα,

Εκ μέρους των Προέδρων Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Ακριτικών Περιοχών θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο που διαθέσατε ώστε να ενημερωθείτε για ένα ειδικό θέμα που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες επιχειρήσεις των Ακριτικών Περιοχών αλλά και για θέματα που απασχολούν τις παραγωγικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας μας (Συμψηφισμός οφειλών με το Δημόσιο, Καθυστερήσεις στην καταβολή του 12% στην Θράκη, ΕΟΖ, Θέματα Εξωστρέφειας, κλπ).

Κατανοούμε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τα θέματα και τις προτεραιότητες που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση αυτή.

 

Εκτιμούμε όμως πως μόνο μέσα από στενή συνεργασία και συχνή επικοινωνία με τους παραγωγικούς φορείς, που δημιουργούν/διατηρούν απασχόληση και ανάπτυξη αξιοποιώντας τις υποδομές και τις παρεμβάσεις της Πολιτείας,  θα στοχεύσετε μακρύτερα από τα άμεσα και επιτακτικά προβλήματα που χειρίζεσθε για να βγάλετε την χώρα από τον ολισθηρό κατήφορο στον οποίο έχει περιπέσει.

Αναμένουμε από εσάς τις ενέργειες σας για να δρομολογηθούν τα  θέματα μας και να συζητηθούν με τους κατάλληλους συνεργάτες του Πρωθυπουργού στα Υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης ώστε οι σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις στον Τραπεζιτικό τομέα να βρουν πρόσφορο έδαφος και στις Παραγωγικές επιχειρήσεις των Παραμεθορίων Περιοχών. Η ενδελεχής συζήτηση και δρομολόγηση ενεργειών επί των εγγράφων που σας εγχειρήσαμε θα βοηθήσει όλους τους εμπλεκόμενους για καλύτερη αξιοποίηση όλων των εργαλείων που η Πολιτεία έχει ήδη δημιουργήσει.

Από τη Θράκη, που βοά για τους κακούς χειρισμούς στο θέμα των Αστυνομικών σχολών, παρακαλούμε για την σχετική μας ενημέρωση.

Διατελούμε με τιμή

Με εκτίμηση

Για τους Συνδέσμους Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Ακριτικών  Περιοχών

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Έβρου

 

Χρήστος Γιορδαμλής