Skip to main content

Συμμετοχή στην ημερίδα ενημέρωσης αξιολογητών για την δράση του ΔΠΘ με τίτλο "Duth to the people"

20240115 193231

Στο αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ενημερωτική ημερίδα σχετικά με την επιμόρφωση αξιολογητών ενόψει των ερευνητικών προτάσεων που θα κληθούν να βαθμολογήσουν για το πρόγραμμα δράσης του ΔΠΘ με τίτλο "Duth to the people".

Μέσω της συμμετοχής στην φάση αξιολόγησης των προτάσεων της δράσης "Duth to the people", η τοπική κοινωνία της ΑΜΘ έχει για πρώτη φορά ενεργό ρόλο στην επιλογή των προτάσεων που θα χρηματοδοτηθούν από πόρους του ΔΠΘ.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία του ΔΠΘ να δώσει κίνητρα στην ακαδημαϊκή κοινότητα της περιοχής, να μελετήσει και να προτείνει λύσεις για την άμβλυνση των επιπτώσεων των καταστροφικών πυρκαγιών του περασμένου Αυγούστου στον Έβρο.

Τόσο ο Σύνδεσμος Βιοτεχνιών - Βιομηχανιών και Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Νομού Έβρου όσο και το Δίκτυο Συνδέσμων Βιοτεχνιών - Βιομηχανιών ΑΜΘ συμμετείχαν δια των ορισμένων εκπροσώπων τους όντας αρωγοί στην προσπάθεια αυτή του ΔΠΘ με την ελπίδα ότι η ακαδημαϊκή κοινότητα θα έρθει πιο κοντά στα καθημερινά και ποικίλα προβλήματα της περιοχής.

Αντ' επιλόγου ευχόμαστε και η Πολιτεία με την σειρά της να "αγκαλιάσει" και να στηρίξει την προσπάθεια αυτή και να επιτελέσει το έργο που της αναλογεί.

20240115 193304 02