Skip to main content

Άμεση λήψη μέτρων Πολιτικής Προστασίας - ενημέρωσης - υποστήριξης επιχειρήσεων στις πυρόπληκτες περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης

Επιστολές απέστειλε ο Σύνδεσμος Βιοτεχνιών - Βιομηχανιών και Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Έβρου προς αρμόδιους υπουργούς και θεσμικούς φορείς λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που ταλανίζουν τις τελευταίες ημέρες το νότιο και κεντρικό τμήμα του νομού.

Το θέμα της αντιμετώπισης των άμεσων και έμμεσων οικονομικών επιπτώσεων της καταστροφής, της οργάνωσης και της υπεύθυνης ενημέρωσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ενέχει ζωτική σημασία και ως εκ τούτου κρίνεται επιτακτική ανάγκη η άμεση λήψη αποφάσεων και ενεργοποίηση της σχετικής Νομοθεσίας.

Επιπρόσθετα οι επιχειρήσεις της περιοχής μπορούν να παράξουν άμεσα και με οργανωμένο τρόπο ότι απαιτείται για την κάλυψη των αναγκών των σωμάτων που επιχειρούν, αλλά και των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Η προστασίας της οικονομικής συνέχειας των επιχειρούντων στην περιοχή και της έγκυρης ενημέρωσης αυτών πρέπει να αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για όλους.

Μπορείτε να διαβάσετε την πρώτη επιστολή εδώ και την δεύτερη εδώ